Удобства

Градина

Лятната градина, намираща се сред естествена зеленина на метри от брега на Дунав, предлага 80 места, заобиколени от охладителна система тип мъгла за горещите летни месеци, както и със зоново отопление за пролетни и есенни дни.

Виж повече

Басейн

Летният открит басейн разполага с 60 шезлонга и отлично място за почивка и отдих. Разполага с детска част с пързалка. Всеки ден от горещите месеци от 10ч. до 18ч. за безопасността на нашите клиенти се грижи воден спасител притежаващ всички необходими документи и сертификати.

Виж повече

Ресторант

Със своята собствена визия, аристократична атмосфера и модерен дух, ресторант „Анна Кристина“ през последните години се превърна в предпочитано място за срещи, семейни и делови вечери. Тук може да се насладите на модерна българска и интернационална кухня в съвременна обстановка и отлично обслужване.

Виж повече

Кафе-бар

Кафе бар „Анна Кристина“ е известен със своето многообразие от атрактивни алкохолни и безалкохолни коктейли, специални пури, подбрана колекция от малцово уиски, коняк и бренди. Виенският салон и лятната градина на бара са отлично място за лека закуска, ароматно кафе с приятели, бърз обяд или среща с бизнес партньори.

Виж повече