За нас

Семеен хотел „Анна-Кристина“ отвори врати през 2005г. и през годините се превърна в един от символите на град Видин. Още с появата си хотелът ясно заяви лидерска позиция и привлече внимание сред бизнес средите, политическия и културен живот на града. Заобиколен от исторически забележителности и красивия крайдунавски парк, семеен хотел „Анна-Кристина“ Видин изгради имидж на първокласен хотел с индивидуален стандарт на работа.

Идеално разположен в сърцето на града, Семеен хотел „Анна-Кристина“ Видин е архитектурен паметник на културата, носещ духа на миналия век. Хотелът предлага 21 модерно оборудвани хотелски стаи, ресторант, кафе-бар, виенски салон, лятна градина с барбекю и открит басейн, а безжичната интернет връзка Ви прави част от глобалния свят на модерните хора.

Вече няколко години градим доверие при взаиммотношенията ни с клиенти, партньори и организации. И тъй като имаме богат опит и стабилна основа, ние решихме да не спираме да усъвършенстваме хотелската структура. Продължаваме да работим непрекъснато с хотелския екип за повишаване на мотивацията за безупречно обслужване. Всичко това ни дава допълнителна увереност да продължим да следваме нашата политика, а тя е да Ви накараме да се почувствате специални в малък град като Видин, и ще положим всички усилия, за да го постигнем.

Семеен хотел "Анна Кристина" Видин

Направете Вашата резервация още сега

Контакти